AntreCOM & AntreNET

Aceste proiecte pun în valoare o varietate de practici

care constituie o sursă de inspirație pentru studenți și o provocare

pedagogică pentru cadrele didactice

DESPRE ANTRECOM DESPRE ANTRENETPE SCURT

DESPRE PROIECTUL FDI

 

Misiunea asumată
este consolidarea educației antreprenoriale în universități. Pornim de la ideea că acest exercițiu de colaborare academică va avea un impact pozitiv asupra caracterului dinamic al antreprenoriatului în cadrul mediului de afaceri regional.

Potrivit Ghidului formatorilor
Educația antreprenorială, ”cercetările arată că studenții care participă la cursuri antreprenoriale au șanse de 3 până la 6 ori mai mari de a-și deschide o afacere ulterior, într-un anumit moment al vieții, comparativ cu cei care nu beneficiază de educație antreprenorială”.

Organizarea și funcționarea
societăților antreprenoriale studențești în sistemul de învățământ superior din România ca mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în mediul universitar.

Rețeaua națională a
Societăților Antreprenoriale Studențești din România este formata ca urmare a OMEN nr. 3262/2017

 

Accesați periodic pagina web, pentru a fi la curent cu evenimentele și/sau noutățile precum și oportunitățile antreprenoriale studențești.

MISIUNEA NOASTRĂ

UNIVERSITATEA DIN ORADEA

Misiunea Universităţii din Oradea este să ofere educaţie şi cercetare la un standard înalt de calitate într-un context naţional şi internaţional de dezvoltare socială, profesională şi, nu în ultimul rând, intelectuală a individului, și totodată de a contribui la dezvoltarea socială, economică şi culturală a oraşului Oradea.

 

×

TOP